Mer om FitKicks

FitKicks är lätta, flexibla skor för dig som gillar barfotakänslan. Skon har en mjuk överdel i stretchtyget spandex och sulan är specialgjord för att ge din fots naturliga form möjlighet att ta plats i skon. Skorna finns till dam, herr och barn och i flera olika färger. Läs mer om storlekarna här.

Idén med minimalistiska skor kommer från en back-to-basic-filosofi, där kroppens naturliga passform lämpar sig realistiskt för vardagens olika aktiviteter. FitKicks omfamnar tanken på ergonomiskt designade skor, som är flexibla, luftiga och stilrena. Dessutom är de lätta att packa ned vilket ökar möjligheten till en aktiv livsstil.

Inne, ute, träning, yoga, stranden, klippor, skogen – var kommer du använda #dinanyaälsklingsskor?

fitkick-swedish-text

FitKids för barnen

Våra barnskor är precis lika i design och form som skorna till vuxna. Det som gör barnskorna så bra är att de är enkla att dra på sig. Inga snören och hårda former, de blir i stort sett som en strumpa. Greppet som sulan ger är toppen för lek och stretchtyget på överdelen gör att skon sitter säkert på foten och skyddar bra. Vi har fått mycket bra respons från förskolor och skolor där vi testat FitKids. Det kan vara svårt välja om man ska låta sina barn ha sina FitKids som inneskor eller uteskor – vi kom fram till att två par i olika färger löste problemet! Varmt välkomna att testa om FitKids är något för era barn.

 

fitkicks-symbols-kids

 

FitKicks – vilka är vi? 

FitKicks är ett märke med rötterna i Chicago, USA. DM Merchendise äger varumärket och står för design och utveckling, medan produktionen sker i Kina. Märkets Nordiska distributör heter VMG Design AB och ägs av Anna och Sebastian Östling. Vänligen kontakta oss vid frågor, idéer och feedback. Vår ambition är att genom att vara ett familjeägt företag hålla en personlig relation till våra kunder och verka för att ge fin service.